Om OR-79

OR-79 er en aktivitetsforening på Otterup Realskole, der har eksisteret i mere end 40 år. Foreningen drives af ildsjæle og frivillige kræfter med tilknytning til skolen, enten som nuværende eller tidligere medarbejdere, elever, forældre mm.

OR-79 har gennem årene har tilbudt aktiviteter, for både børn og voksne tilknyttet skolen. Aktiviteterne kan f.eks. være:

• Teater
  • Madlavning
  • Skak
  • Fisketure
  • Syning
  • Judo
  • Bolsjekogning
  • Pokémon
  • Line dance
  • Quiltning

Kontakt formand Ellen Karstensen for at høre mere om det aktuelle program.

Foreningens ledere og hjælpere er ulønnede, og alle bruger gerne meget tid på foreningsarbejdet, dels fordi vi hver især brænder for deres interesse og dels for at kunne dele ud af vores viden/ kunnen indenfor hver vores interesseområde. Passionen skinner igennem i alle aktiviteterne, hvilket smitter af på deltagerne, som får nogle gode og lærerige stunder med os.

Har du en god idé til en aktivitet, og kan du stille med en aktivitetsleder, vil vi meget gerne høre om din idé. Hvis aktiviteten bliver godkendt, hjælper OR-79s bestyrelse gerne med til at skabe rammerne for aktiviteten. I øjeblikket kunne vi f.eks. ønske os flere aktiviteter for børn og unge.

På OR-79 bestyrelses vegne

Ellen Karstensen, formand