0.-1. klasse

SFO “Regnbuen” ligger på Vestergade 7 og er for elever i 0. og 1.klasse samt danner ramme for vores Mini SFO (førskole). Alle elever er garanteret en plads.

Vores pædagogiske tanker og aktiviteter

Vi bestræber os på, at børnene altid møder engagerede, nærværende og autentiske voksne med smil på læben. Vi lægger stor vægt på, at det er børnenes fritid og forsøger at skabe de bedste rammer for denne. Det er vigtig for os, at ALLE børn får mulighed for at: udvikle sig, finde sin egen rolle, turde stå frem, sige til og fra, bliver set og hørt, forsøge sig, lære, engagere sig, være social, skabe relationer på tværs af årgange, respektere andre og lære at se egen andel.

Planlægningen af vores daglige aktiviteter varierer fra uge til uge. Vi arbejder ud fra månedsplaner, hvor aktiviteterne er beskrevet og lagt ud på intra. Vi forventer naturligvis, at forældrene læser vores aktivitetskalender og nyhedsbreve og bakker op om disse. De fleste aktiviteter er et tilbud. Der er både selvvalgte og voksenstyrede aktiviteter.

Vi tilbyder kreative værksteder i mange afskygninger bl.a.:

• Boldspil
  • Busture
  • Fødselsdage
  • Juledisco
  • Julegaveværksteder
  • Fernisering
  • Årstidsbestemte aktiviteter
  • Motorik
  • Fastelavn på skolen
  • Sommerfest
  • PC-rummet
  • Legetøjsdage
  • Det grønne område
  • Wellness
  • Filmdage
  • Udedage
  • Båldage
  • Forældrecafé

Derudover har vi hvert år 3 dages koloni for alle SFO børn i 0., 1., 2. og 3. klasse.

Børnemøder

På børnemøderne får børnene mulighed for, at komme med deres ønsker til kommende aktiviteter, ture ud af huset, indkøb af nye ting/spil og vi tager div. problemstillinger/dilemmaer op. Derudover er der til hvert møde et planlagt emne (voksenstyret), som vi debatterer.

“På tur”-tlf. 93 63 49 63

Månedskalender, ferieplaner m.m. kan ses på Intra.