For skoleåret 2022/2023 har vi p.t. få ledige pladser i:

• 0. klasse
  • 4. klasse
  • 5. klasse
  • 6. klasse
  • 7. klasse

Kontakt os på tlf. 64 82 11 69 for at høre nærmere.
Se kontorets telefontider her.

Du kan også udfylde vores opskrivningsformular og blive skrevet på venteliste.

Vi søger pr. 1. februar 2023 en pædagog til en fast stilling til vores SFO

Er du en engageret, humørfyldt, og aktiv pædagog, der brænder for at skabe de bedste rammer for SFO – og førskolegrupper? Ønsker du et job, hvor du har stor indflydelse på planlægning af egen hverdag og spændende aktiviteter?

Otterup Realskole er en privatskole med ca. 200 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Vi bor midt i Otterup by, ca. 15 km. fra Odense. Vi er en traditionsrig skole/SFO i udvikling, med en fantastisk opbakning fra forældre og elever. I SFO, Regnbuen og Solstrålen, er der tilmeldt 71 børn fra børnehaveklasse til 3. klasse, fordelt i to afdelinger. Fra 1. marts og frem til sommerferien danner SFO’en ramme for skolens førskolebørn i vores mini-SFO.

Da en af vores pædagoger gennem mange år, har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en pædagog til ca. 30 ugentlige timer/beskæftigelsesgrad på 81 %. Stillingen er fast og timerne fordeles ud fra en årsnorm med flest timer lagt i vores førskole periode.

I SFO´en er der udover denne stilling en afdelingsleder, en pædagog og tre pædagogmedhjælpere.

Vi lægger stor vægt på det gode børnemiljø, hvor alle omkring børnene har fokus og ansvar for det enkeltes barns udvikling, trivsel og venskaber.

Vi forventer at du:

• brænder for, og meget gerne har erfaring med SFO og førskoleområdet
  • bidrager til den pædagogiske udvikling og teamsamarbejdet omkring børnene
  • har fokus på trivsel, nærvær og gode relationer
  • formår at igangsætte aktiviteter, er spontan og fleksibel
  • er åben, humoristisk og har et positivt sind

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

• et fællesskab med smil, humor og hvor faglighed, ansvarlighed og gensidig respekt er nøgleord
  • en SFO hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • mulighed for planlægning af ture ud af huset, i skolens egen bus
  • stor indflydelse på aktiviteter
  • en SFO der ser bagom børns adfærd og vægter god kontakt til børn og forældre meget højt

Overenskomst: BUPL og Danmarks Privatskoleforening for det pædagogiske personale ved frie grundskoler.

Ansøgningsfrist er torsdag den 5. december 2022. Ansøgningen sendes som en samlet pdf til ja@otterup-realskole.dk. Vi behandler indsendt oplysninger efter gældende GDPR-regler.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 12.12. 2022. Inden endelig ansættelse kræves en godkendt børneattest og straffeattest.

Er du ikke kontaktet inden d. 31. december 2022, er stillingen besat til anden side.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til SFO-leder:

Janet Nikolajsen telefon 63 82 11 66