Konfirmation

Konfirmationsforberedelsen foregår fra september til april/maj i det år, hvor eleven går i 7. klasse.

Konfirmandundervisningen for de elever, der bliver konfirmeret i Otterup Kirke, foregår i konfirmandstuen ved Otterup Kirke. Det er også muligt at vælge at blive konfirmeret og gå til konfirmandforberedelse i eget sogn.

Skolens 7. klasses elever vil derfor blive konfirmeret på følgende datoer:

• 2022 søndag før Bededag 8. maj
  • 2023 søndag før Bededag 30. april
  • 2024 søndag før Bededag 21. april

Indskrivning til konfirmandundervisning

Elever, der begynder i 7. klasse efter sommerferien, som ønsker at blive konfirmeret følgende forår, skal tilmeldes konfirmationsundervisning.

For at vi kan planlægge undervisningen bedst muligt, er det meget vigtigt, at kommende elever tilmelder sig.

Tilmelding skal ske på www.otterupsogn.dk. OBS! Tilmelding er gældende, når tilmeldingen er bekræftet fra kirkekontoret.

Er der særlige spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, er man velkommen til at kontakte Suzanne Johansen på sujo@km.dk eller tlf. 64 82 11 37.